Bejelentés


Tiszta Forrás Alapítvány "Az URat keressétek, akkor élni fogtok" Ámósz 5,1


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

 

A Kispest-Rózsatéri Református Templomban 2021 június 27-én vasárnap Hálaadó Istentisztelet volt. Az évente megrendezésre kerülő hálaadón, az alkalomnak helyet adó Rózsatéri református gyülekezet tagjain kívül, a Tiszta Forrás Alapítvány munkatársai, önkéntes segítők, volt hajléktalanok, és jelenleg még az utcán vagy az alapítvány hajléktalan szállóján élő emberek vesznek részt, illetve olyan függőségben szenvedők, akik az alapítvány gondoskodása révén, Jézus Krisztus által esélyt kapnak arra, hogy rátaláljanak a szabadulás felé vezető útra. A Hálaadó Istentiszteleten Márkusné Láng Ilona ny. református lelkész, az alapítvány kuratóriumának elnökhelyettese a Filippi 4, 6-7 alapján hirdette az igét. Márkus Gábor az alapítvány kuratóriumának elnöke a szervezet munkájáról tartott beszámolót. A befogadó gyülekezet nevében Ablonczy Kálmán református lelkész mondott köszöntő szavakat. Az Istentiszteleten bizonyságtételre is sor került, ahol az alapítvány egyik dolgozója tett bizonyságot Jézus Krisztusban megváltozott életéről. Az ünnepi alkalom az alapítvány nappali melegedőjében megtartott szeretetvendégséggel ért véget. (A Hálaadó Istentiszteletről és a szeretetvendégségről készült fotók a baloldali oszlopban találhatók)
Linkek

Leleszi Balázs Károly: ÉLŐ VIZEK ZUBOGÓ FORRÁSA

Valahol lenni kell egy Tiszta forrásnak, melyben felüdülhetnek azok is, akiket most a lefelé tartó zuhanás köpölyöz

és a nyirkos, fénytelen zsákutcák vonzásában élnek: megvetett, kitaszított hajléktalanok,

kiknek cserepes ajkait a szomj ékesíti, s akiket az irgalmatlan világunkban már élőhalottnak tartanak, de még nem hantolták eldugott temetőszéli árokba őket.

"Ó jöjjetek énhozzám - mondja Jézus. Mire vártok még szomjazó lelkek. Én vagyok az élő vizek zubogó forrása, én vagyok az örök élet!"

Rembrandt: A tékozló fiú hazatérése Lukács 15, 11-32 (A tékozló fiú történetét lásd a baloldali rovatban)

Megújult az éjjeli menedékhely! A téli krízisidőszakra elkészült a Tiszta Forrás Alapítvány új, létesítménye, amelyet 2017. december 6-án adtak át. Beszámoló és fotók a baloldali rovatban.

Kedves látogatónk! Kérjük, hogy lehetőségeihez képest támogassa alapítványunk munkáját! TISZTA FORRÁS ALAPÍTVÁNY Adószám: 19701761-1-43 Segítségét előre is köszönjük!

2015.06.18-án megtartott Hálaadó Istentiszteleten a Semper Reformanda énekegyüttes is szolgált. A Hálaadóról képes beszámoló a baloldali rovatban.

Köszönjük Marika! Intézményvezetőnket 2018. május 31-én elbúcsúztattuk. Beszámoló és képek a baloldali rovatban!

Hálaadó Istentisztelet 2018. július 1-én

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!